divendres, 25 d’octubre de 2013

Bolos de arroz

Aquest cap de setmana serà molt galaicoportuguès, amb una sardinhada inclosa. Per a anar calfant motors crec que no hi ha res millor de bon matí que fer-se un bolo de arroz amb un gotet de llet.


La recepta és ben senzilla i mha sorprès bona cosa el resultat, ja que, contràriament als desastres que moltes vegades he tingut amb magdalenes, aquests bolos feren un capcurull ben redonet i bonic.

Mescleu 100 g de mantega amb 200 g de sucre. Afegiu-hi dos ous sencers, un rovell dou i 200 g de llet. Barregeu-ho tot bé.

Agregueu-hi 200 g de farina de forment blanca i 200 g més de farina d’arròs. Un sobre de llevat químic en pols i la ratlladura d’una llima. Poseu posar-hi també el suc de mitja llima.



I res més. Tot ben remogut en recipients i cap al forn. Convé que el tingueu ja calent (vora els 180 ºC) i després si veieu que es dauren massa, baixeu-lo un poc.

El resultat és espectacular. Només puc recomanar que ho feu!



Salut i bon cap de setmana!


COMPARTEIX-HO:
© Rossejat | Tots els drets reservats.