divendres, 8 de març de 2013

Pasta de carabassa

Anit tinguí un sopar entranyable amb els meus amics de Mallorca. Feia dies que no ens vèiem i ens hem ajuntat per a sopar (què millor que compartir un àpat plegats?). Cadascú hi ha aportat un plat. Una quiche boníssima, una tortada de xocolata blanca llepolíssima i un plat amb soia texturitzada que mai no havia tastat i amb què prompte experimentaré.


Jo he aportat dos plats senzills, un dels quals, el més bo de fer, us presente ara. L’altre era una recepta amb pane carasau sard que us presentaré ben prestet.

Aquesta pasta, paté o pastat de carabassa és simple. La idea (amb altres hortalisses) me la donà Gemma, una col·lega hortolana de l’hort de Çon Gotleu. Moltes gràcies, companya!

Simplement tritureu carabassa torrada (devers 250 g), tahina (dues cullerades grans), oli d’oliva, sal i pebre negre.

Teníem unes galetes d’Inca per a untar-la. Una manera diferent de menjar carabassa.

Bon cap de setmana!



COMPARTEIX-HO:

3 comentaris

Marta-CuinaDiari ha dit...

Mira que cuine amb carabassa i mai he fet un dip amb ella! sempre la faig en receptes dolces i així com l'has feta tu crec que m'agradaria. Marta

Manu CatMan ha dit...

et deix aquest enllaço per si vols venir a la trobada :-)
http://www.cocinandoconcatman.com/2013/05/encuentro-de-blogs-gastronomicos-de-baleares.html

Neus Beltran i Masgoret ha dit...

Et felicito pel bloc, i et passes pel meu hi tens una sorpresa. http://totfetacasa.blogspot.com.es/

© Rossejat | Tots els drets reservats.