dimarts, 4 de desembre de 2012

TASTA’L D’ACÍ | Formatge blanquet

Trobem a la Llosa de Ranes un formatge valencià amb força reconeixement mundial.

Formatgeria Romero Gozàlvez, SL
Carrer del Garbí, 18 (pol. ind. el Salt)
46815 la Llosa de Ranes (la Costera)
Tel. 962 230 349 · www.jamesa.es · info@jamesa.es

Aquesta formatgeria de la Llosa de Ranes, amb premis d’àmbit mundial i estatal més que destacables, elabora aquest formatge típic valencià a base de llet de cabra i vaca, quall i sal. Anomenat també ‘formatge de tovalló’, el formatge blanquet s’elabora d’una manera tradicional com es fa de tres generacions ençà, ja que l’empresa es remunta al 1973. Acompanyeu-lo d’una confitura o, si el voleu salat, amb una picadeta d’oli, all i julivert. El podeu trobar al Mercat Central de València, a grans superfícies comercials o al punt de venda de la fàbrica.

Article publicat en la secció Tasta’l d’ací d’AU Agenda Urbana de desembre.
Foto: Formatgeria Romero Gozàlvez, SL

COMPARTEIX-HO:
© Rossejat | Tots els drets reservats.