divendres, 28 de desembre de 2012

Conill amb mel i romaní

Molta gent té inconvenients a menjar conill. Potser és el gust, la textura de la carn o algun prejuí cultural. El cert és que la carn de conill conté relativament poc greix en comparança amb unes altres carns i, a més, té un alt índex de vitamina B12 o cianocobalamina. Una recepta simple, diferent i exquisida.



Som-hi?

Ingredients:

— Conill
— Un pebre de cirereta
— Una branqueta de romaní
— Mel
— Aigua, oli, sal i pebre




Elaboració:

Sofregiu el conill especejat en oli fins que serà ben dauradet. Podeu afegir-hi a l’oli un grill d’all. En ser rossejadet, afegiu-hi la pebrereta coenta i tot d’una aboqueu-hi un gotet d’aigua. Deixeu-ho coure a foc mitjà baix fins que s’entendrirà el conill. 

Quan s’haurà reduït a la meitat l’aigua, afegiu-hi el romaní i un bon raig de mel.

Deixeu-ho que es reduesca una mica més i traieu-ho del foc.


Bon profit! I bones festes de Nadal!


COMPARTEIX-HO:

4 comentaris

Cristina ha dit...

És ben cert el que dius.El conill costa de menjar perquè és més aviat una carn eixuta. Però la teva proposta i regat amb mel la trobo encertada. Bon any nou.

Dolça ha dit...

Xavier, nosaltres som dels que no tenim prejudicis i no li fem cap lleig a la carn de conill.
Aquesta manera de fer-la ha de ser deliciosa.
Apuntada està!
Bona entrada d'any!!

Ptnts
Dolça

mercè ha dit...

MOLTES GRÀCIES PER OFERIR-NOS RECEPTES ORIGINALS AMB CONILL!, una de les carns que més m'agraden. MOLT BON 2013 PLE D'IL.LUSIONS!!!

un llaminer ha dit...

Quina recepta tan deliciosa... La veritat és que si t'hi pares a pensar, es fa estrany, això del conill, però en el meu cas ho he vist des de sempre a casa, així que cap problema!

© Rossejat | Tots els drets reservats.