dimarts, 4 de desembre de 2012

Amb mostassa i cervesa

Més que simple. Aquesta recepta va molt bé amb pitreres de pollastre, d’indiot o, a tot estirar, amb parts del porc més tost eixutes.


La mostassa —també anomenada mostalla, mostarda o mostàsia— és una salsa que es fa a partir de la variant negra d’aquesta planta (Brassica nigra). Curiosament es diu mostassa perquè els grans es mesclaven amb most.


Ingredients:

— Pitreres de pollastre
— Una culleradeta (de te) de mostassa per pitrera
— Una tassa (de cafè) de cervesa per pitrera 
— Sal, pebre i una mica d’oli d’oliva*


Elaboració:

Salpebreu les pitreres. Refregueu-hi la mostassa i afegiu-hi la cervesa i l’oli d’oliva. Enforneu-ho fins que veureu que són comencen a enrossir-se per damunt.


Bon profit!

____
* Jo aprofití una picada d’oli, all i julivert que tenia per la nevera.

COMPARTEIX-HO:

2 comentaris

Marta ha dit...

Han de quedar molt bones les pitreres de pollastre!!!!
Ptnts

Gemma ha dit...

Uau, quina bona pinta!!!!

© Rossejat | Tots els drets reservats.