dijous, 11 d’octubre de 2012

TASTA’L D’ACÍ | Forn de Toni

Descobrim el pa sa, gustós i nostrat al rovellet de l’ou de València.

Carrer de Sogorb, 4 (vora l’Estació del Nord) 46004 València
T. 963 52 91 31

Gairebé amagat al costat de l’Estació del Nord hi ha aquest forn on podreu trobar el pa i dolç tradicional valencià però fet amb farines de blats antics (sobretot d’espelta  –dita també blat vestit– i de kamut). Deixeu que l’amable atenció us aconselle entre unes magdalenes de kamut, o uns pastissets de patacat (pasta dolça de moniato), uns rotllets d’anís, unes escudellades de carabassa o unes pastes de mistela, tot fet amb farina d’espelta.

El ventall de pans també és prou ampli. Destaquem el pa d’espelta amb rent natural 100%. No us entra la gana?


Article publicat en la secció Tasta’l d’ací d’AU Agenda Urbana doctubre.

COMPARTEIX-HO:
© Rossejat | Tots els drets reservats.