divendres, 14 de setembre de 2012

Enjornet #5

Els darrers dies són especialment feixucs a l’hort de Çon Gotleu. El preparem per a les collites de tardor i hivern i fem un bon treball de la terra per a deixar-la ben esponjoseta. I és per això, que cal esmorzar bé, per a resistir la jornada de feina que ens espera.


Aquesta volta tenim un gotet de llet de vaca tèbia i pa de fruita seca torradet (fet amb llevat natural) amb poma torrada banyada amb crema d’ametles (una redescoberta que d’infant que no la tastava!). El resultat ha estat espectacular. Si no, vegeu la foto de la poma amb la crema d’ametles de més avall. 





Bon jorn a tothom!


COMPARTEIX-HO:

4 comentaris

Cristina ha dit...

No ho coneixia!. Déu, n' hi do...amb aquesta torrada la terra quedarà ben esponjoseta..je, je,je.

el taller de cuina ha dit...

No li manca de res, quina manera tan fantàstica de començar el dia!
petonets

SUSANNA ha dit...

Hola guapo tu

Sense paraules, i si en dic alguna será dolça i tendre

mil petonets Susanna

Teresa ha dit...

La foto brutal! et venen ganes de mossegar-hi!!! us vindria a ajudar només per tastarne una llesca!!!

© Rossejat | Tots els drets reservats.