dissabte, 28 d’abril de 2012

Tasta’l d’ací! | Llonganissa de Pasqua de la carnisseria Ricardet

Tasta’l d’ací! Tasta’l valencià!
 


Carnisseria Ricardet
Plaça Major, 9 · 46900 Torrent (l’Horta), País Valencià
Tel. 96 155 18 86

La llonganissa de Pasqua és un menjar típic valencià d’aquestes dates. La que hui us recomanem, però, és més que autèntica. 

la carnisseria Ricardet, en podreu trobar de dues classes, una que podeu comprar durant tot l’any i una altra d’especial, elaborada per a l’època de Pasqua, amb una recepta que data del segle XIX. Aquesta darrera té el cordell de color blanc i roig! Demaneu-la expressament!

I és que aquesta carnisseria emblemàtica elabora tots els embotits –n’hi ha un bon grapat!– de manera artesanal des del 1898. Tasteu-la i entrareu de ple en la primavera pasqüera!



Article publicat en la secció Tasta’l d’ací d’AU Agenda Urbana d’abril.

COMPARTEIX-HO:

2 comentaris

Gemma ha dit...

Quina bona pinta aquesta llangonissa!!!

mercè ha dit...

A mi em queda una mica lluny...però t'encoratjo a seguir en aquest afany per mostrar productes autèntics de la terra!, tant la xocolata com la llonganissa tenen un aspecte MOLT saludable!, una abraçada!

© Rossejat | Tots els drets reservats.