dimarts, 31 de maig de 2011

Preparant la collita

No trigaré gaire dies a collir aquests encisams que tinc a la terrasseta. En qüestió de dues setmanes han crescut tant que gairebé pengen del cossiol i ja són collidors.


Ara cerque receptes d’amanides amb productes de temporada i, és clar, s’accepten suggeriments!


COMPARTEIX-HO:

10 comentaris

MªJose-Dit i Fet ha dit...

Quina meravella!! jo soc una negada per tot això, no saps quina enveja em fas :))

Mima ha dit...

Xavier, quina preciositat d'enciams!
Una bona vinegreta i ... ummm amb formatge de cabra rodó, nespres i pinyons :O) o bé amb festucs, ou d'ur i maduixes :O)

Mima ha dit...

jijiji les meves tomaquetes ja fan 2 pams :O)

starbase ha dit...

Caram, i amb una jardinera?? :O

el taller de cuina ha dit...

Caram quina enveja!!!!

elsfogonsdelabordeta ha dit...

Enveja màxima! Jo he començat a plantar uns tomàquets, ara caldrà veure què hi surt! jejeje

Glòria ha dit...

Quins enciams tan guapos!. Amb unes làmines de parmesà i una vinagreta de nous, què et sembla?

Mercè ha dit...

Renoi Xavier, tens uns enciams que són de museu!!
Petons!

Teresa ha dit...

Quin bé de deu d'enciams!!! i diu que els tens a la terrasseta??? n'haurem de plantar!!! i quin luxe menjar-los !

Viqui Mulet ha dit...

Apa : que tu també hi tens moltes coses interessants !!!!!!! i de ben segur boníssimes, i els enciams !!!

© Rossejat | Tots els drets reservats.