dilluns, 9 de maig de 2011

Frappé

Després d’uns dies meravellosos a l’Hèŀlade, només puc asseure’m al solpost, prendre un intens φραπέ (llegiu en grec frappé) i remembrar les emocions viscudes.



El meu, amb llet i bona cosa de terronets de gel anegats davall la bromera! Ωραία!

COMPARTEIX-HO:

7 comentaris

Marta ha dit...

Gran descobriment això del frapé!!!! A casa amb cigaló de Bayley's i gel triturat, tot ben remenat...i servir sense gel...amb la brumera a dalt que no falti!!!
Ptnts

Gemma ha dit...

Kalimera!!!!!
Genial, a Kalymnos ens vam fer tips de beure frappé! amb l'escuma i la fresqueta entra divinament, oi?
Ai, Grècia és un país preciós i s'hi viu molt bé...

Xavier ha dit...

Sí, Gemma, me n'he enamorat!
:)

el taller de cuina ha dit...

M'el prendria ara mateix per esmorzar, però molt millor en una terrasseta grega és clar!!

starbase ha dit...

Se m'està caient el sostre de la feina a sobre!! hahahahaha. Aix qui pogués estar prenent un igual a Grècia!!

Mercè ha dit...

Xavier, quina enveja que ens fas gaudint d'un frappé a Grècia! ;)
Petons!

elsfogonsdelabordeta ha dit...

Últimament no paro de veure coses de Grècia... m'està cridant! Aquest frappé m'ha ben enamorat, en terrasseta per això!

© Rossejat | Tots els drets reservats.