dimecres, 18 de maig de 2011

El gènesi

Així comença tot, amb aquesta flor que es reclou en si mateixa. Aquesta és la primera prototomata que m’ha eixit a l’hortet que tinc a casa muntat. Estic encisat.


És la primera vegada que en plante una i cada dia que passa patesc perquè no es vincle o alguna cosa no vaja bé del tot. De moment, tot augura que podré tenir una collita sucosa.

COMPARTEIX-HO:

5 comentaris

el taller de cuina ha dit...

Quina il·lusiió que fa quan veus que surt el primer fruit, tan remenut!! A mi les tomates mai m'agafen bé, les pebroteres encara...

BuenasMigas. ha dit...

Doncs jo també he plantat una tomaquera en el meu balcó , és la primera vegada que ho faig i ja veurem el que surt . També t'he de dir que no paro de donar-li voltes al teu pa de panses, a veure si m'atrevisc!!

Un abraçada.

Sílvia A. ha dit...

Si ja estàs encisat amb el fruit, quan el provis ja veuràs! A casa tenim hort i quan s'acaben les fruites i verdures que tinc no en menjo fins l'any vinent!.

mercè ha dit...

Quina ilu aquesta imatge!, aquest tomàquet et donarà el bon dia cada matí, ja ho veig. Xavi, sí que m'he presentat al concurs de Bonpreu, amb la PizzaCAT,les faves amb espàrrecs verds i uns cors de gelatina de mangaroca. La meva il.lusió és que les meves tres filles també hi participen. M'agradaria tant que tinguessin alguna sorpresa!...I tú?, t'has presentat?.Un petonet!

Teresa ha dit...

Quina ilusió!!! la foto molt maca, ja veuràs quan te la mengis ... què bona!

© Tasta'l d'ací | Tots els drets reservats.